GROZNICA SUBOTNjE VEČERI: Podeljene karte za derbi majstoricu

Izvor: Večernje novosti, 04.Apr.2019, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GROZNICA SUBOTNjE VEČERI: Podeljene karte za derbi majstoricu

Navijači Crvene zvezde napravili su dugačku kolonu ispred zgrade Sportskog društva zbog ulaznica za treću utakmicu polufinala plej-ofa ABA lige protiv Partizana Košarkaški klub Crvena zvezda saopštio je >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << da su podeljene i rasprodate sve ulaznice za treću polufinalnu utakmicu plej-ofa ABA lige protiv Partizana. Kako se navodi, distribucija karata za tribine i prodaja dnevnih ulaznica za ostale sektore, obavljena je u četvrtak u rekordnom roku, za samo sat vremena u prostorijama Sportskog društva, ispred koga je od jutros napravljen red od nekoliko stotina metara.Zvezda se izvinila svima koji su ostali bez ulaznice, a koji su čekali u redu i navela da je interesovanje za utakmicu prevazišlo kapacitete dvorane "Aleksandar Nikolić", pa i Beogradske arene.Zvezda i Partizan igraju u subotu od 18 časova treću polufinalnu utakmicu plej-ofa regionalne lige, a crveno-beli su domaćini. Rezultat u seriji je 1:1, pa će se pobednik subotnje utakmice plasirati u finale.Pročitajte još Ponovo pomeren termin “majstorice” derbijaU skladu sa propozicijama takmičenja, radi lakše organizacije "majstorice", navijačima Partizana biće zabranjen ulaz u halu.Kapije dvorane biće otvorene dva sata pre početka utakmice, a Zvezda je apelovala na navijače da dođu ranije, zbog detaljnih kontrola koje će biti sprovedene na svim ulazima.Svi vlasnici sezonskih ulaznica kao i do sada ulaziće na mesta koja su obezbedili još tokom leta 2018. godine, ali će i za ta mesta biti pojačana kontrola i vrlo detaljan pretres.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

'Đenkina' poruka na srpskom razgalila zvezdaše!

Izvor: Sportske.net, 04.Apr.2019

Najava subotnjeg derbija izazvala je emocije kod Čarlsa Dženkinsa, a zatim je njegova poruka na srpskom razgalila "delije"...Košarkaše Crvene zvezde mt:s u subotu očekuje najvažnija utakmica dosadašnjeg toka sezone...U 40 minuta odlučivaće se o tome ko će u finale plej-ofa ABA lige. Ulog je...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.