Nema Mirotića, ali ima AMERIČKOG CENTRA: Zvanično je stigao! Povezivan je sa Zvezdom

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2023, 20:02

Nema Mirotića, ali ima AMERIČKOG CENTRA: Zvanično je stigao! Povezivan je sa Zvezdom

Bivši španski reprezentativac se još uvek čeka.

Zvanično je potvrđeno da je Aleks Pojtres, američki centar, novo je pojačanje milanske Olimpije, sa kojom je potpisao jednogodišnji ugovor. Prošle sezone nosio je dres Makabija iz Tel Aviva.

Mnogi evropski mediji pišu kako je Nikola Mirotić posle "ispale" Partizana sada u pregovorima sa slavnim klubom iz "Mediolanum foruma", a ostaje da se vidi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da li će bivši španski reprezentativac za partnera u reketu u narednoj sezoni imati 29-godišnjeg Pojtresa. Svakako, Mirotića još uvek nema u Milanu.

Pojtres, 206 centimetara visoki košarkaš iz Džordžije, kuburio je sa povredom u prethodnoj sezoni. Izneo je samo 16 utakmica, a za 22 minuta na parketu u proseku je beležio 7,8 poena i 3,6 skokova po utakmici.

Na startu prelaznog roka Pojtres se povezivao i sa Crvenom zvezdom.

🇮🇹✍️Olimpia Milano announced the signing of Alex Poythress for the season 2023/24. @OlimpiaMI1936 #euroleague @LegaBasketA @AlexTheGreat22 pic.twitter.com/SWg6gnZan1

— Christos Harpidis (@chrisalucard) July 28, 2023

Inače, u pitanju je treće zvučno pojačanje tima Etorea Mesine u tekućem prelaznom roku.

Prethodno su ekipu iz Lombardije pojačali centar Ismael Kamagate i iskusni plejmejker Maodo Lo.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Elena Gvoić, devojka fudbalera Alekse Terzića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pojtres u Milanu

Izvor: B92, 28.Jul.2023

Američki centar Aleks Pojtres novo je pojačanje milanske Olimpije...On je potpisao ugovor na godinu dana, a prethodne sezone nosi je dres ekipe Makabija iz Tel Aviva...I dok pojedini evropski mediji pominju i mogući dolazak Nikole Mirotića, činjenica je da je potpisa ugovor sa Pojtersom...Pojtres...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.