Nekoliko ulica u Nišu i okolini bez vode

Izvor: JužneVesti.com, 11.Dec.2019, 11:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nekoliko ulica u Nišu i okolini bez vode

U delu Mokranjčeve ulice, Ulici Petra Aranđelovića i Jatrebačkih partizana, kako kažu u Vodovodu, danas neće biti vode. Suve slavine do 15 sati biće i na Mramorskom brdu, a cisterna će biti u Rujniku.

Uzrok za prekid u vodosnabdevanju su kvarovi.

Voda na ulici, nužno je raskopavanje u Mokranjčevoj ulici kod br. 22/6 - kažu u Vodovodu.

Slična je situacija i na drugim lokacijama na kojima se danas radi - primećena je voda u šahti, a registrovan je i kvar na priključnoj vezi.

Osim u Rujniku, na ostalim lokacijama voda bi novo trebalo da poteče do 15 sati.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Kvarovi, radovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju

Izvor: Megafon.co, 11.Dec.2019

JKP Naissus Kvarovi, radovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju.. – Naselje Mramorsko brdo. Nastavak radova u naselju Mramorsko brdo, prema pumpnoj stanici. Zbog intervencije na popravci vodovodne mreže u prekidu je vodosnabdevanje i trajaće danas do 15 sati u ulicama prema groblju.. –...

Nastavak na Megafon.co...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.