U nekoliko ulica na Paliluli i jednoj u Niškoj Banji nema vode

Izvor: JužneVesti.com, 10.Dec.2019, 11:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U nekoliko ulica na Paliluli i jednoj u Niškoj Banji nema vode

Dvadesetak domaćinstava na Mramorskom brdu nema vodu od sinoć, a od jutros su slavine suve i u Minovom naselju i u delu Ledene stene, kao i u Ruzveltovoj i Lapčevićevoj ulici na Paliluli, kažu u JKP Naissus, čiji radnici bi trebalo da poprave kvarove do 15 sati.

U Ulici Vojvode Putnika u Opštini Palilula se nastavljaju radovi koji su počeli prethodnog dana, kod starog mlina, kažu u Vodovodu, a zbog oštećenja na vodovodnoj mreži neće biti vode do 15 sati >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << u MIN-ovom naselju i delu Ledene stene.

Do istog termina vodu neće imati ni stanovnici naselja Mramorsko brdo.

Voda na površini, potrebno je raskopavanje u naselju Mramorsko brdo, prema pumpnoj stanici. Zbog radova na popravci vodovodne mreže od sinoć je u prekidu vodosnabdevanje i trajaće danas do 15 sati u delu naselja prema pumpnoj stanici (20-tak domaćinstava) - navode u Vodovodu.

Vode nema ni u Ruzveltovoj ulici 50 u Niškoj Banji, kod teniskih terena, dodaju, a takođe je voda na površini i popravlja se kvar na priključnoj vezi za šta je potrebno raskopavanje trotoara.

U Lapčevićevoj ulici na Paliluli voda curi na servisnom ventilu kod broja 20 i zato je moguće da slavine do 15 sati budu suve onima koji u ovom kraju žive.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Nekoliko ulica u Nišu i okolini bez vode

Izvor: JužneVesti.com, 11.Dec.2019, 11:36

U delu Mokranjčeve ulice, Ulici Petra Aranđelovića i Jatrebačkih partizana, kako kažu u Vodovodu, danas neće biti vode. Suve slavine do 15 sati biće i na Mramorskom brdu, a cisterna će biti u Rujniku...Uzrok za prekid u vodosnabdevanju su kvarovi...Voda na ulici, nužno je raskopavanje u Mokranjčevoj...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.