Navijači na treningu Partizana: Dosta nam je izgovora...

Izvor: RTS, 26.Feb.2020, 13:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijači na treningu Partizana: Dosta nam je izgovora...

Navijači Partizana posetili su trening crno-belih, uoči utakmica protiv Proletera i večitog derbija protiv Crvene zvezde, sa porukom da klub ima njihovu podršku, ali da ne žele više da slušaju izgovore za neuspehe poput remija protiv TSC-a u Senti.
"Grobari" su podsetili igrače da imaju podršku sa tribina, ali i odgovornost prema klubu i svima koji za Partizan navijaju.

"Našu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << podršku će imati, ali hoćemo da ginu za sveti grb koji nose na grudima, a ne da igraju kao babe i traže izgovore. Dosta nam je izgovora o lošim terenima i izjavama 'zadovoljni smo sa nerešenim rezultatom'. Nećemo da čujemo više takve komentare", poručili su "grobari" sa južne tribine na društvenim mrežama.
Oni su dodali fotografije sa treninga i poruku: "Seti se legendi što su grb taj nosili, seti se njih – pogledaj nas i jači si".
Partizan danas od 18 sati dočekuje Proleter, a u nedelju u istom terminu gostuje Crvenoj zvezdi.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.