Milošević se raduje Humskoj – Proleter ključan za Mitić

Izvor: B92, 25.Feb.2020, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milošević se raduje Humskoj – Proleter "ključan" za "Mitić"

Savo Milošević, trener Partizana, obratio se medijima povodom meča protiv Proletera u 23. kolu Superlige Srbije.

Crno-beli su za vikend odigrali bez pobednika na gostovanju protiv TSC-a u Senti – 1:1.

"Posle negativnog rezultata ovo je jako bitna utakmica, kako zbog bodova tako i zbog dobrog uvoda u derbi koji je meč sezone. Biće zamena u sastavu koje ćemo odlučiti posle treninga. Raduje me povratak na naš stadion gde ćemo moći da igramo u stilu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koji gajimo otkad sam ovde. Bili smo prisiljeni da menjamo način igre zbog terena u Senti", rekao je Milošević na konferenciji za medije.

Partizan je u prethodnom kolu odigrao nerešeno protiv TSC-a.

"Negativan rezultat uvek utiče ali mislim da neće preterano. Teren u Senti je anulirao sve prednosti do kojih smo u igri došli u odnosu na ostale ekipe. U takvoj situaciji je svaka utakmica lutrija. Na našem terenu ćemo konačno moći da igramo ono što smo trenirali sve ove mesece", istakao je trener Partizana i dodao:

"Zadovoljan sam reakcijom ekipe s obzirom na okolnosti, da nismo mogli da reagujemo na način na koji smo radili na treninzima. Ekipa pokušala da se adaptira na teren, a igrali smo protiv odličnog tima kojem je takav teren više odgovarao. Bilo je i naših lošijih nastupa, a da smo pobedili, kao što je meč sa Radnikom. Ne vidim da je u suštini veliki problem što nismo pobedili".

Na pitanje o menjanju stila igre, Savo je rekao:

"Verovatno sam mogao da igram drugačije u Senti, kao i u nizu drugih utakmica gde smo odlučili da ne menjamo naš stil igre jer smo se opredelili za takav fudbal i tako selektirali igrače. Svesno rizikujući da ćemo izaći na udar svesno sam birao da ne menjamo ono što je postalo prepoznatljivo jer su ljudi zadovoljni našom igrom. Na nama je da biramo da li ćemo praviti kompromis i menjati ili nastaviti ovim putem, a ja sam više za ovo drugo".

Partizan u sredu od 18 časova igra protiv Proletera.

"Imamo islustvo, u NS nije bilo lako, bilo je 0:0 na poluvremenu l, pa smo imali sreće da na vreme postignemo gol početkom drugog i otvorimo utakmicu. A oni su od tada napredovali. Za nas nijedna utakmica u ligi nije laka pa tako neće biti ni sutra. Ova se nameće sama po sebi kao bitnija jer je prethodni rezultat bio negativan, a dolazi pred derbi".

Trener Partizana je kazao da Sadik i Urošević neće igrati u sredu jer su na karton od suspenzije.

"Mi u proleće sve utamice moramo da shvatimo kao evropske rivale. Pošto Evropu nemamo, voleo bih da moji igrači svaku utakmicu gledaju kao praznik fudbala na kojem će da pokažu da vredimo koliko smo jesenas pokazali u Evropi".

Superliga, 23. kolo (sreda):

13.00 Spartak – Mladost

14.00 Inđija – Zvezda

18.00 Mačva – TSC

18.00 Napredak – Radnik

18.00 Partizan – Proleter

18.00 Rad – Javor

18.00 Vojvodina – Radnički

18.00 Čukarički – Voždovac
Pogledaj vesti o: Savo Milošević

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Savo Milošević: Ne vidim suštinski problem što smo kiksnuli u Senti, teren je anulirao sve naše prednosti

Izvor: MozzartSport.com, 25.Feb.2020

Utakmica koja mora da se dobije. Ne zbog šampionske trke, jer su se i u Humskoj 1 pomirili da nema ništa od titule treću godinu zaredom, već zarad što povoljnijeg ambijenta u susret 162. večitom derbiju. Otuda je pobeda primarni cilj Partizana protiv novosadskog Proletera (sreda, 18 časova, TV...

Nastavak na MozzartSport.com...

MILOŠEVIĆ POTVRDIO: Ova TRI igrača PROPUŠTAJU meč sa Proleterom

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2020

Poznati razlozi...Fudbaleri Partizana u 23. kolu Superlige na svom stadionu dočekuju ekipu Proletera. Nakon nezgodnog remija u prethodnom kolu u Senti protiv ekipe TSC-a od 1:1, izabranici Save Miloševića polažu velike nade u predstojećem duelu sa novosadskim timom...- Jedna od stvari koje bih želeo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.