Izvor: Luftika.rs, 04.Maj.2023, 09:52

Navijači Partizana za utakmicu sa Realom spremaju najtužniju koreografiju u istoriji sporta

Večerašnja utakmica između Partizana i Reala iz Madrida gledajući isključivo sa sportske strane ima izuzetnu važnost, ali nakon jučerašnje tragedije u Beogradu i ona, kao i mnoge druge stvari u životu, postaju potpuno nebitne i beznačajne.
Utakmica se neće odlagati, a navijači Partizana spremaju posebnu koreografiju kako bi odali počast nedužnim žrtvama masovnog ubistva 13-ogodišnjeg dečaka iz Osnovne škole Vladislav Ribnikar.
Partizan večeras od 20.30 >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << časova igra protiv Real Madrida četvrti meč Top 8 faze Evrolige i ukoliko trijumfuje obezbediće plasman u polufinale elitnog evropskog košarkaškog takmičenja.
Arena će i večeras biti krcata, ali će dobro poznati navijački huk sa tribina ovog puta izostati u čast mučki ubijenih mališana, a umesto toga Grobari su pripremaju najtužniju koreografiju u istoriji sporta.
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by romantizam trash (@romantizam_trash)


Kako se najavljuje na stranici „Treš Romantizma“, apeluje se na sve koji to mogu i žele da pre dolaska u Arenu kupe po jedan cvet.
On će biti spušten na teren pre sutrašnje utakmice kao simbol odavanja počasti nastradaloj deci sa Vračara.
Izvor: Kurir sport
Zvezdini navijači prozivaju Novaka zbog dolaska na utakmice Partizana: „Čemu brukanje“

Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.