Izvor: Nezavisne Novine, 01.Avg.2017, 22:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijači Olimpijakosa upali na trening Partizana

Grupa od 50 navijača Olimpijakosa, okupljena oko najekstremnije grupe 'Gate 7', vrijeđala je igrače Partizana tokom treninga u Pireju.

Oni su se okupili na jednoj od kapija stadiona Karaiskaki, pjevajući uvredljive pjesme prema crno-bijelima na srpskom, što i nije ništa čudno imajući u vidu da su pristalice prvaka Grčke u bratskim odnosima sa navijačima vječitog rivala Partizana Crvene >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << zvezde.

Navijači domaćih posebno su vrijeđali najboljeg strijelca šampiona Srbije Uroša Đurđevića, prije nego što su odlučili da se raziđu u strahu od dolaska policije.

Revanš susret trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona na programu je u srijedu od 20.45, a crno-bijele čeka težak posao kako bi pokušali da nadoknade poraz od 3:1 iz Beograda.

(Mozzartsport)
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Grčka

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.