Nastavljen štrajk glađu u „Partizanu“

Izvor: Blic, 01.Apr.2009, 06:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavljen štrajk glađu u „Partizanu“

KRAGUJEVAC - Radnici kragujevačkog „Partizana" nastavili su štrajk glađu u krugu preduzeća. U štrajku je ostalo 30 radnika, dok je 40 odustalo zbog zdravstvenih razloga. Inspekcija rada naložila je vlasniku preduzeća da mora da pregovara sa radnicima.



Predstavnici Upravnog odbora preduzeća saopštili su da štrajkači odbor ne želi da pregovara, ali su u Samostalnom sindikatu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << demantovali ovakve navode, uz tvrdnju da postoje dokazi da štrajkači žele pregovore, kao i da su na njih spremni i sada. Sindikat „Nezavisnost" pozvao je državne organe da reaguju jer, kako navode, „poslodavac krši propise".
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.