Naredni rival Partizana pobedio sa 38 poena razlike!

Izvor: 011vodič.com, 13.Okt.2019, 08:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naredni rival Partizana pobedio sa 38 poena razlike!

U Partizanu nemaju vremena za tugovanje. Posle prvog poraza u sezoni, slede novi okršaji. Crno-beli su u subotu izgubili u Sloveniji od Primorske, a odmah se sele u Litvaniju gde ih u utorak od 18 časova čeka meč trećeg kola Evrokupa protiv Ritasa.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu naše kladionice, kao i na Jutjub kanalu.
Pred izabranicima Andree Trinkijerija je težak zadatak jer je ekipa iz Viljnusa u litvanskom šampionatu deklasirala Alijatus Džuklju 92:54. Iako Džuklja (četiri poraza iz pet kola) nije pravi parametar za merilo kvaliteta jasno je da Ritas ima dobar tim.
Marek Blaževič je bio najefikasniji na terenu sa 18 poena, Elmantas Bendžijus i Martinas Ehodas su ubacili po 14, a Fransisko Kruz i Arnas Butkevičijus po 11. Posle nepotpunog petog kola Ritas je prvi sa svih pet pobeda, a Žalgiris ima četiri, ali i meč manje.


The post Naredni rival Partizana pobedio sa 38 poena razlike! appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U utorak žreb Kupa Srbije

Izvor: 011vodič.com, 13.Okt.2019

Žreb za osminu finala fudbalskog Kupa Srbije održaće se u utorak 15. oktobra u Staroj Pazovi. Kako je saopšteno iz Fudbalskog saveza, žreb će biti održan od 13 časova u Sportskom centru u Staroj Pazovi.. Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju,...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.