Napadač koga Savo izuzetno ceni postaje slobodan igrač, hoće li Partizan reagovati?

Izvor: Sportske.net, 10.Maj.2020, 22:04

Napadač koga Savo izuzetno ceni postaje slobodan igrač, hoće li Partizan reagovati?

Verujemo i da bi se navijači Partizana obradovali...

Bivpi napadač Partizana Leandre Tavamba ovog leta postaje slobodan igrač!

Njemu u junu ističe ugovor sa Al Tavonom iz Saudijske Arabije, a s obzirom da je sezona u prekidu zbog pandemije, kamerunski napadač se praktično već oprostio od ovog kluba i krenuo u potragu za sledećim izazovom.

Tavamba je to praktično i potvrdio na Tviteru.





>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ''Priča se nastavlja. Uskoro okrećemo novu stranicu. Hvala Al Tavonu na dve specijalne godine'', piše u njegovoj poruci.

Zanimljivo je u ovom trenutku prisetiti se reči aktuelnog trenera Partizana Sava Miloševića o Tavambi, pre oko tri godine, posle utakmice kvalifikacija za Ligu šampiona, između Partizana i podgoričke Budućnosti (2:0).

Tavamba se tada nije proslavio, propustio je nekoliko izglednih prilika, ali Milošević ga je posebno pohvalio.

''Tavamba radi fenomenalan posao, jedan je od najboljih špiceva koji se pojavio u srpskom fudbalu u poslednje vreme. Bez obzira na promašaje - deo umora i pada koncentracije. Najviše je poremetio odbranu Budućnosti'', rekao je tada Savo Milošević, koji je u to vreme i dalje bio na funkciji u rukovodstvu FSS.

-

Partizan u ovom trenutku ima na raspolaganju Umara Sadika i Bojana Matića od napadača, ali ne treba odbaciti mogućnost da za Sadika stigne neka nova ponuda, imajući u vidu da je zimus za njega bilo veliko interesovanje, ali crno-beli ponude nisu prihvatali.

U tom slučaju, možda bi i moglo da se razmišlja o Tavambinom povratku, ali to za sada ne deluje kao izgledna opcija.

Dodajmo još da je Tavamba ove sezone upisao 20 nastupa za Al Tavon i postigao četiri gola.

-

The story continues#new page soon coming#thanks Al Taawoun for two special years ⚽️⚽️⚽️🥰🥰🥰🙏🙏🙏 pic.twitter.com/R2cBNcQ96l

— Tawamba89 (@gael_kana) May 8, 2020
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

SRPSKI VATERPOLISTA OPTIMISTIČAN: Imam plan za SPAS vaterpola!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2020, 10:46

Zanimljiva ideja...Filip Filipović nije više uzdanica Pro Reka. Kapiten naše vaterpolo reprezentacije moraće da potraži novu sredinu, jer neće da produži ugovor sa najbogatijim klubom na svetu, čiju je kapicu nosio devet sezona...- Iskreno, mi smo se još pre dve godine dogovorili, Felugo,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.