NOVICA POKIDAO SA OVOM SLIKOM: Kad UBICA za njega kaže da je LEGENDA onda nema dalje! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2017, 11:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVICA POKIDAO SA OVOM SLIKOM: Kad UBICA za njega kaže da je LEGENDA onda nema dalje! (FOTO)

Crno-beli deklasirali FMP.

Košarkaši Partizana savladali su u već tradicionalno turbulentnom duelu FMP sa 97:70. I ovoga puta bilo je mnogo napetosti u dvorani „Aleksandar Nikolić“, jer su gosti iz Železnika zbog vređanja pristalaca crno-belih Filipa Čovića i njegove porodice u finišu prvog poluvremena nakratko napustili teren i otišli u svlačionicu.

ABA LIGA: Partizan baražnom vatrom SPRŽIO Pantere! (VIDEO)

ČUDAN PUT >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << PARTIZANOVOG MIKIJA: Sada je napadač, a nekada je igrao na DRUGOJ STRANI terena

Navijače Partizana zamolio je da fer i sportski navijaju kapiten Novica Veličković čija se reč i te kako poštuje i ceni među Grobarima. On im se odužio sjajnom partijom koju je začinio sa 17 poena i šest skokova za 22 minuta provedena u igri.

POSLE FMP-a: Džikić otkrio kad DEBITUJE Džamont Gordon i šta će biti sa KRSTIĆEM (FOTO)

Posle meča usledilo je uobičajno slavlje igrača sa navijačima. Novica je iskoristio priliku da se fotografiše sa čuvenim Stevom Koskom iz Pančeva koji više od pola vela nije propustio nijednu utakmicu Partizana.

A photo posted by Novica Velickovic (@novica_velickovic) on Jan 21, 2017 at 1:06pm PST

Na svom Instagram profilu Novica je dobio ogorman broj lajkova za ovu fotku ispod koje je samo napisao:

-Legenda
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ČUDAN PUT PARTIZANOVOG MIKIJA: Sada je napadač, a nekada je igrao na DRUGOJ STRANI terena

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2017

Crno-beli se nalaze na pripremama u Sloveniji...Leandre Tavamba nedavno je potpisao ugovor sa Partizanom, a već je i zaigrao. U prijateljskoj utakmici, protiv BSK, Kamerunac je bio na terenu, a sada mu u narednim danima predstoji novo dokazivanje šefu stručnog štaba Marku Nikoliću. Iako je nov u...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.