NOVI UDARAC ZA PARTIZAN PRED DERBI: Protiv Zvezde bez jednog od najboljih

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Apr.2023, 16:27

NOVI UDARAC ZA PARTIZAN PRED DERBI: Protiv Zvezde bez jednog od najboljih

Maler za crno-bele.

Partizan dočekuje Crvenu zvezdu u 32. kolu Mozzart bet Superlige u jednoj od najtežih situacija u klupskoj istoiriji.

Više nije doveden u pitanje plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona, koje su sada miljama daleko, već bilo kakva evropska viza za naredni takmičarski ciklus na evrosceni.

Trener Igor Duljaj na raspolganaju ima tim koji deluje na terenu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kao razbijena vojska, a jedan od onih koji bi mogao da pokrene ekipu neće biti u sastavu u trećem ovosezonskom sudaru sa Crvenom zvezdom.

Borbeni zadnji vezni Kristijan Belić dobio je protiv Čukaričkog novi žuti karton i neće biti u mogućnosti da pomogne crno-belima u sredu.

Biće to ogroman hendikep u meču u kojem će timu iz Humske pred praznim tirinama biti potreban neko sa značajnom dozom ratničke krvi,a Belić je sigurno jedan od takvih igrača.

Duel na stadionu Partizana je na programu u sredu u 18.30 časova.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Liga Šampiona,   Vize

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.