Izvor: HotSport.rs, 29.Jan.2015, 19:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI UDARAC: Austrija ubedljiva protiv Partizana!

Fudbaleri Partizana poraženi su od ekipe Austrije rezultatom 4:1 (3:0) u trećoj kontrolnoj utakmici na pripremama u Turskoj.

Ovaj meč bio je poslednji u prvom delu priprema za ekipu Marka Nikolića koja je uz dva poraza i remi imala gol razliku 4:10 (-6).
Drugi deo priprema u Antaliji crno-beli će početi 5. februara a u periodu do 14. februara odigraće još pet kontrolnih utakmica.
Austrija je odlično otvorila meč i već posle 25. minuta imala prednost od tri gola.
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << /> Strelac prva dva gola je Gorgon u trećem i petom minutu, dok je na 3:0 povisio Rojer.
Partizan je bolje počeo drugo poluvreme, pošto Škuletić u 49. minutu smanjio na 3:1, ali su u finišu fudbaleri Austrije ponovo došli do ubedljive prednosti preko Larsona.
U kombinaciji za ovaj meč nisu Ćirković, Luka i Ostojić koji su lakše povređeni, dok Lazović, Lukić, Bogosavac i Pantić odmaraju.
Partizan: Lukač (64′ Živković Živko), Pauljević (46′ Stevanović), Petrović Nemanja, Ilić Branko, Volkov (72′ Petrović Ivan), Drinčić, Marković (64′ Marinković), Babović (64′ Brašanac), Škuletić (64′ Kojić), Grbić (64′ Ninković), Živković Andrija.
hotsport.rs 

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan nokautiran za 25 minuta, Škuletić sprečio totalnu bruku!

Izvor: Telegraf.rs, 29.Jan.2015

Neslavan kraj prvog dela zimskih priprema za lidera Jelen Superlige! Nakon kiksa protiv Dinama i remija sa Cirihom, fudbaleri Partizana su doživeli i poraz od bečke Austrije – 4:1 (3:0). Sve je bilo rešeno nakon 25 minuta kada su Austrijanci praktično nokautirali crno-bele i stekli tri gola viška....

Nastavak na Telegraf.rs...

Austrija-Partizan 4-1

Izvor: FudbalSrbija.net, 29.Jan.2015

29.01.2015.foto:partizan.rs.  Partizan je i utakmicu protiv Austrije počeo bez agresije i pozitivnog pristupa. Najpre je Gorgon pogodio mrežu udarcem glavom posle kornera u četvrtom minutu, a isti igrač je minut kasnije iskoristio novu veliku grešku poslednje linije i odbijenu loptu sa par metara...

Nastavak na FudbalSrbija.net...

KAPITEN ZAHVALJUJE I KONSTATUJE: Navijači se vraćaju na Banjicu! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 29.Jan.2015

Iako rezultat i ubedljiv poraz od 11:7 to ne pokazuju, Partizan je odigrao jako dobro protiv Primorja i do poslednjih tri minuta igre bio u igri protiv riječkog drim-tima.. Sa tom konstatacijom slaže se i kapiten Dušan Mandić.. – Gotovo ceo meč smo bili u igri, i u poslednjoj četvrtini smo imali...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.