Nikoliću se ne sviđa kako igraju Babović i Škuletić: Moraju više, ne smeju da budu izolovane jedinke

Izvor: MozzartSport.com, 29.Jan.2015, 10:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikoliću se ne sviđa kako igraju Babović i Škuletić: Moraju više, ne smeju da budu izolovane jedinke

„Fudbal je kolektivni sport i svi moramo da radimo zajedno“, kaže trener Partizana pred poslednji test u prvoj fazi priprema

Partizan danas (16.30) stavlja tačku na kontrolne utakmice u prvoj fazi priprema, ali umesto o propustima odbrane, manjkavostima uprave koja „debelo“ kasni sa dovođenjem pojačanja u toj liniji i povremeno dobrim delovima igre protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << moskovskog Dinama i Ciriha, Marko Nikolić je pred susret sa Austrijom prinuđen da smiruje strasti između prvog strelca ekipe i - za sada - jedinog novajlije.

Doduše, Petar Škuletić i Stefan Babović su se javno pomirili nepuna 24 sata posle incidenta po završetku prvog poluvremena susreta sa Švajcarcima, pa ih šef struke vidi u timu za treći test u Beleku.

Igraće, naravno, obojica“, prenosi Sportski žurnal Nikolićeve reči, a na konstataciju da je na meču sa Cirihom Babović namestio gol Ninkoviću i još dve sjajne šanse Škuletiću uzvraća: „Odlično, ali nije dovoljno za Partizan. Ponašanje, trčanje, igre... Njegov fudbalski kvalitet nije sporan, ali mora da bude deo tima, a ne izolovana jedinka“.

Kritika nije pošteđen ni prvi strelac Superlige i čovek koji je jesenas oborio rekord Gabrijela Klea po brojku pogodaka u jesenjem delu sezone.

Isto važi i za Škuletića. To što je dao 21 gol (jesenas), to je istorija i statistika. Ako bude dao jedan u novoj polusezoni, ako uopšte ostane, sve pada u vodu. Svaki dan je novo dokazivanje, sport je takav. Niti će mene ko pitati ako, ne daj Bože, odigramo dve utakmice nerešeno: „da li je Škuletićeva glava bila dobra ili ne“. Partizan neće imati rezultat. Fudbal je kolektivni sport i svi moramo da radimo zajedno“, dopunio je Marko Nikolić.

(FOTO: Star sprot)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Nikoliću se ne sviđa kako igraju Babović i Škuletić

Izvor: Press, 29.Jan.2015

„Fudbal je kolektivni sport i svi moramo da radimo zajedno“, kaže trener Partizana pred poslednji test u prvoj fazi priprema . Partizan danas (16.30) stavlja tačku na kontrolne utakmice u prvoj fazi priprema, ali umesto...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.