NOVI ŠTOPER U HUMSKOJ: Odlično je igrao protiv Partizana, bio je na korak do prelaska u Zvezdu, ali će obući crno-beli dres

Izvor: HotSport.rs, 23.Jun.2016, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI ŠTOPER U HUMSKOJ: Odlično je igrao protiv Partizana, bio je na korak do prelaska u Zvezdu, ali će obući crno-beli dres

Posle odustajanja od Dušana Cvetinovića, Partizan je krenuo u brzu potragu za štoperom i već ga je pronašao.

Sedrik Gogua je sigurno prva opcija. Sa njim za prvi tim konkuriše i oporavljeni Gregor Balažic. Ipak, uprava Partizana želi još jednog kvalitetnog štopera, to jest da napravi zid pred golom Bojana Šaranova. Prvi “pik” bio je Dušan Cvetinović, ali kako je on još >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << uvek u pregovorima sa Lensom, crno-beli su se okrenuli novom igraču.
PROBLEM ZA PARTIZAN: Navijačima preseo prvi dan priprema

Reč je o Brazilci sa kiparskim pasošem Dosi Žunioru. Momku koji ima 29 godina i koji je kao član AEL sa Kipra igrao protiv “parnog valjka”, i to veoma uspešno. To ga je još 2013. godine preporučilo ne samo crno-belima, već i večitom rivalu Zvezdi. Brazilac je bio na korak od dolaska na Marakanu, ali je karijeru nastavio u Legiji. Igrao je u timu sa sadašnjim članom Partizana Miroslavom Radovićem, a sada bi sa njim mogao ponovo da sarađuje u crno-belom dresu.
PONOVO FUDBALSKI ROĐEN: Partizanov ‘stub odbrane’ jači je iz dana u dan
Dosa Žunior je u karijeri igrao za Imortal, Digenis, AEP, AEL Limasol, Legiju, Konju i Eskišehir. Za AEL je postigao 10 golova na 105 utakmica, a zapaženu rolu je imao i u dresu Legije.
The post NOVI ŠTOPER U HUMSKOJ: Odlično je igrao protiv Partizana, bio je na korak do prelaska u Zvezdu, ali će obući crno-beli dres appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

POJAČANJE IZ SVOJIH REDOVA: Partizan pronašao štopera?

Izvor: HotSport.rs, 24.Jun.2016, 09:58

Iz Partizana su poručili još štoper i to je to, ali je upravi posao po svemu sudeći skratio trener Ivan Tomić.. . Partizan se zahvalio Marku Jovanoviću i Milošu Ostojiću. Od štopera u klubu su ostali Sedrik Gogua, Gregor Balažic, Miladin Stevanović, Lazar Ćirković i Nikola Milenković. Ipak,...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.