Cvetinović otpao, Partizan se okrenuo staroj meti?

Izvor: Sportske.net, 23.Jun.2016, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cvetinović otpao, Partizan se okrenuo staroj meti?

Fudbalski klub Partizan ostao je bez željenog pojačanja na poziciji štopera, a izvori bliski crno-belima tvrde da su se u Humskoj okrenuli staroj meti.

Sportski direktor fudbalskog kluba Partizan Ivica Iliev u sredu je "priznao poraz" i konstatovao da crno-beli neće uspeti da angažuju Dušana Cvetinovića uprkos naporima koji su uloženi da se defanzivac Lensa dovede u Humsku.

Logično, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << iz Humske su poručili da nastavljaju potragu za kvalitetnim štoperom koji bi zadovoljio ukus trenera Ivana Tomića, a izvori bliski Partizanu saznaju da su se crno-beli okrenuli staroj meti.

Bivši fudbaler AEL-a iz Limasola i varšavske Legije Dosa Žunior (29) postao je aktuelan u Humskoj odmah nakon informacije da trener Lensa ne želi da pusti Cvetinovića.

Portugalac sa kiparskim pasošem davnašnja je želja Partizana ali i Crvene zvezde koja je svojevremeno želela Dosu Žuniora u svojim redovima. Interesovanje crno-belih za štopera Konjaspora datira iz vremena kada je AEL eliminisao Partizan u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a prošle zime je takođe bilo priče da će Dosa Žunior zadužiti crno-beli dres.

Prethodnih šest meseci iskusni štoper je proveo u Eshišerihu kao pozajmljen igrač Kojaspora sa kojim ima ugovor do 30. juna 2017. godine.

Ukoliko Partizan angažuje Dosu Žuniora prvi put u istoriji crno-beli bi na štoperskim pozicijama uprili dvojicu tamnoputih igrača što je samo jedan kuriozitet koji nema veći značaj u čitavoj priči oko dovođenja još jednog defanzivca.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi štoper na vidiku: Partizan zove Dosu Žuniora!

Izvor: Telegraf.rs, 23.Jun.2016

Partizan je u potrazi za igračem za centralni deo odbrane fokus usmerio ka dobro poznatom liku - Portugalcu Dosi Žunioru (30)...Od kada je kiparski AEL, za koji je tada igrao Žunior, eliminisao crno-bele pre četiri godine u kvalifikacijama za Ligu šampiona, gotovo svaki prelazni rok Portugalac se...

Nastavak na Telegraf.rs...

NOVI ŠTOPER U HUMSKOJ: Odlično je igrao protiv Partizana, bio je na korak do prelaska u Zvezdu, ali će obući crno-beli dres

Izvor: HotSport.rs, 23.Jun.2016

Posle odustajanja od Dušana Cvetinovića, Partizan je krenuo u brzu potragu za štoperom i već ga je pronašao.. . Sedrik Gogua je sigurno prva opcija. Sa njim za prvi tim konkuriše i oporavljeni Gregor Balažic. Ipak, uprava Partizana želi još jednog kvalitetnog štopera, to jest da napravi zid...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.