NOVI BEOGRAD ČEKA PARTIZAN U MAJSTORICI: Jakšić ima recept za crno-bele

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Maj.2023, 11:03

NOVI BEOGRAD ČEKA PARTIZAN U MAJSTORICI: Jakšić ima recept za crno-bele

Meč koji odlučuje o finalisti vaterpolo Superlige.

Vaterpolisti Novog Beograda u sredu od 19.45 časova dočekuju ekipu Partizana u trećoj odlučujućoj utakmici polufinala plej-ofa Superlige Srbije.

Posle pobede u prvom meču rezultatom 15:11, Novobeograđani su u revanšu izgubili od crno-belih sa 12:10.

Vaterpolista Novog Beograda Nikola Jakšić izjavio je da njegov tim zna šta mora da popravi za utakmicu pred domaćom publikom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- Nismo ušli u utakmicu na pravi način. Bez obzira što je iskustvo na našoj strani, nismo bili dovoljno koncetrisani. Partizan je to iskoristio na pravi način i zasluženo je pobedio. U ovoj utakmici jednostavno moramo da pobedimo, jer popravnog više nema. Igramo kod kuće i znamo šta moramo da popravimo kako bismo zabeležili trijumf. Ekipa Partizana je veoma mlada i izuzetno talentovana, ali naš kvalitet mora da dođe do izražaja. Mislim da smo izvukli pouke iz tog poraza i ako budemo na pravi način sprovodili naš plan igre uveren sam da trijumf neće izostati - zaključio je Jakšić.

U drugoj majstorici polufinalne serije Crvena zvezda će dočekati Radnički iz Kragujevca.

Pogledajte kako izgleda Kelen, supruga Žuninja, fudbalera Mitjilanda
Pogledaj vesti o: Vaterpolo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Vaterpolisti Zvezde i Novog Beograda u finalu Superlige

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Maj.2023

Vaterpolisti Crvene zvezde savladali su večeras ekipu Radničkog iz Kragujevca sa 12:8 i plasirali se u finale plej-ofa Superlige Srbije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.