NISU MU DALI DA IDE U JUVENTUS: Partizan i igrač ODBILI milionsku ponudu italijanskog giganta

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2022, 15:21

NISU MU DALI DA IDE U JUVENTUS: Partizan i igrač ODBILI milionsku ponudu italijanskog giganta

Zanimljivo

FK Partizan je odbio ponudu Juventusa vrednu milion evra za Sameda Baždara. To je potvrdio sam igrač koji takođe nije želeo da pređe u klub u kojem je sada Dušan Vlahović.

- Istina je. Skauti Juventusa su me zapazili u maju prošle godine i poslali su zvaničnu ponudu od milion evra, bar sam tako čuo. Bio sam najbolji strelac sa sa oko 40 golova i igrač kadetske selekcije, a već sam bio potpisao za crno-bele do 2024. Na sreću klub je odbio. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kažem na sreću jer ni ja nisam bio za taj transfer - rekao je Baždar za "Alo".

Kako kaže njemu u ovom trenutku pare nisu glavni motiv.

- Nisam iz te priče. Moj cilj je da stasam u Partizanu, odužim mu se za ukazanu šansu pa tek onda kao zreo igrač odem preko granice - zaključio je Baždar.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.