NIŠTA OD DUPLE KRUNE: CSKA Saše Ilića eliminisan iz Kupa Bugarske

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Apr.2023, 21:25

NIŠTA OD DUPLE KRUNE: CSKA Saše Ilića eliminisan iz Kupa Bugarske

Viđena dva autogola.

Fudbaleri CSKA iz Sofije, pod vođstvom Saše Ilića, nisu uspeli da odu dalje od četvrtfinala Kupa Bugarske pošto su sa 2:1 na svom terenu poraženi od ekipe Černog Mora.

Svi golovi su postignuti u drugom poluvremenu, a zanimljivo je da su viđena dva autogola.

Prvo je Iliev iz penal doveo Černo More u vođstvo, da bi Vion postigao autogol u 65. minutu za velikih 0:2 i brigu.

Mučila se ekipa bivšeg kapitena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Partizana, a novim autogolom, sada na drugoj strani, uspela je da smanji tek u četvrtom minutu nadoknade. Taj kiks Drobarova nije pomogao domaćinu da dođe do produžetaka.

Timu iz Sofije ostaje sada bitka za titulu. CSKA šest kola pre kraja prvensta ima četiri boda više od Ludogoreca koji poslednjih godina vlada bugarskim fudbalom.

Pogledajte kako izgleda Maria Kortizia, supruga Pietrosa Sotiroua prvotimca Ludogoreca
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

CSKA Saše Ilića ispao iz kupa – autogol u 94. minutu

Izvor: B92, 04.Apr.2023

Černo More je rezultatom 2:1 pobedilo CSKA iz Sofije i tako ih eliminisalo iz Kupa Bugarske...CSKA iz Sofije u domaćem šampionatu nije izgubio utakmicu još od oktobra, ali su u kupu eliminisani u četvrtfinalu...Gostujući tim je poveo iz penala u 51. minutu, Iliev je bio siguran sa bele tačke,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.