NIŠTA NIJE SIGURNO: Natho otkrio da i odlazi iz Partizana

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Maj.2021, 14:18

NIŠTA NIJE SIGURNO: Natho otkrio da i odlazi iz Partizana

Izraelcu se ne ide iz Humske.

Do kraja šampionata Srbije ostalo je još četiri kola, ali je pitanje osvajača titule već odlučeno. Crvena zvezda je šampion čtvrti uzastopni put, a Partizan će ponovo morati da se zadovolji trofejem u kupu Srbije pod uslovom da upravo crveno-bele savladaju u finalu tog takmičenja. Uprava kluba iz Humske već planira poteze u narednom prelaznom roku, a pojavila se informacija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da će svi stranci napustiti klub, odnodno biti zamenjeni. Ipak, izgleda su planovi Bibrasa Natha vezani naredne sezone za Humsku jer Izraelac ne planira odlazak već razmišlja o osvajanju kupa, kao i tituli u narednoj sezoni.

 - Pre svega želim da na pravi način završim ovu sezonu i da osvojimo Kup. Potom me čekaju obaveze u reprezentaciji i odmor, na kom ću se više posvetiti porodici i familiji u Izraelu. Imamo još godinu dana ugovora s Partizanom i biću srećan ako nastavimo saradnju. Znam da mogu budem još bolji sledeće sezone - rekao je Natho u intervjuu za Informer. - Osećam da moj posao ovde nije gotov. Ubeđen sam da možemo mnogo više, zato mi je glavni cilj da osvojim šampionsku titulu s Partizanom. Posle toga, ko zna... Možda ostanem još dugo ovde, a možda dođe neki drugi izazov.

PSŽ u šampionskoj trci sa Lilom i Monakom, a Lans bez poraza od 23. januara. U prvom meču je savladao Svece sa 1:0, a dupla šansa X2 mami sa kvotom 3,05. Ipak, kec je realniji i vredan je kvote 1,37. Pogledajte i ostale kvote Mozzart kladionica za meč PSŽ – Lans.

Izraelac nije osetio radost osvjanje titule od kako je stigao u Partizan, pošto je Zvede četiri godine neprikosnovena.

 - Ne zavisi to samo od nas. Ono što mi moramo i možemo da učinimo jeste da igramo kao poslednjih sedam-osam meseci. To je pravi put. Kontinuitet dobrih rezultata donosi i veliko samopouzdanje celoj ekipi. Moramo da radimo naporno, da nikada ne odustajemo i da se trudimo da imamo visok procenat osvojenih bodova i pobeda. Samo tako možemo do trofeja - zaključio je Izraelac.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Natalija Ilić, lepša polovina Sergeja Milinkovića-Savića
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ASANO NA PREKRETNICI: Dok razmišlja o eventualnom transferu, Japanac otkrio detalje iz privatnog života (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Maj.2021

Takuma na zanimljiv način koristi dane odmora u srpskoj prestonici...Brzonogi Takuma Asano je jedan od najboljih fudbalera Partizana ove sezone. Japanac je postao neizostavni šraf u mašineriji crno-belih, a sve su glasnije priče da će po završetku takmičarske godine napustiti klub iz Humske...Dok...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.