ASANO NA PREKRETNICI: Dok razmišlja o eventualnom transferu, Japanac otkrio detalje iz privatnog života (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Maj.2021, 17:53

ASANO NA PREKRETNICI: Dok razmišlja o eventualnom transferu, Japanac otkrio detalje iz privatnog života (VIDEO)

Takuma na zanimljiv način koristi dane odmora u srpskoj prestonici.

Brzonogi Takuma Asano je jedan od najboljih fudbalera Partizana ove sezone. Japanac je postao neizostavni šraf u mašineriji crno-belih, a sve su glasnije priče da će po završetku takmičarske godine napustiti klub iz Humske.

Dok sjajni ofanzivac razmišlja šta mu je činiti, odlučio je da poseti Beo ZOO vrt i otkrio je mnoge detalje iz privatnog života koje navijači nisu znali.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Asano je otkrio da zna neke srpske reči, ali veoma slabo razume naš jezik. Objasnio je zašto mu je jaguar omiljena životinja...

Inter bi mogao i matematički da osigura titulu ako savlada fenjeraša iz Krotonea, a Atalanta ne dobije Sasuolo. Dvojka se zato plaća sa 1,25, možda još sigurnija, a isplativija varijanta je X2&0-3 za kvotu 1,80. Pogledajte i ostale Mozzart kvote za meč Krotone - Inter
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.