NIS i KK Partizan pozivaju crno-bele na direktan prenos utakmice Partizan – Real Madrid

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Maj.2023, 13:41

NIS i KK Partizan pozivaju crno-bele na direktan prenos utakmice Partizan – Real Madrid

Sprema se iznenađenje za navijače.

Kompanija NIS i KK Partizan obezbedili su za sve simpatizere crno-belih direktan prenos meča između KK Partizan i KK Real Madrid koja se održava u Štark areni.

Za sve one koji nisu u mogućnosti da prate utakmicu uživo, gledanje je omogućeno večeras na otvorenim terenima na Kalemegdanu, od 18.30 časova.

Sve navijače koji se odluče da prate meč >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svog omiljenog kluba večeras sa Kalemegdana očekuje dobra zabava uz ritam DJ muzike.

Arena, Kalemegdan, ceo Beograd, cela Srbija.... Sve je crno-belo!

NIS i #KKPartizan te zovu na crno-belo veče!

Nek' grmi sa svih strana! 🖤🤍 pic.twitter.com/282zMkuDcf

— KK Partizan Mozzart Bet (@PartizanBC) May 1, 2023

Treći duel crno-belih i kraljevskog kluba u okviru TOP 8 faze Evrolige zakazan je za večeras sa početkom u 20.30 časova, a u prve dve utakmice „Partizan“ je odneo pobedu, što znači da ih još jedan trijumf deli od odlaska na „Fajnal 4“.

U slučaju plasmana na F4, navijače na Kalemegdanu očekuje iznenađenje.

Neka Kalemegdan večeras bude u crno-beloj boji! Dođite da u što većem broju podržimo partizanovce na putu ka osvajanju Evrolige!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NIS i KK Partizan pozivaju crno-bele na direktan prenos utakmice Partizan - Real Madrid

Izvor: Blic, 02.Maj.2023

Kompanija NIS i KK Partizan obezbedili su za sve simpatizere crno-belih direktan prenos utakmice između KK „Partizan“ i KK „Real Madrid“ koja se održava večeras u Štark areni. Za sve one koji nisu u mogućnosti da prate meč uživo, gledanje utakmice omogućeno je večeras na otvorenim terenima...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.