NIKO NA M NE MOŽE ODUZETI NADU: Batak najavio OFANZIVU na Partizan!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Maj.2022, 14:39

NIKO NA M NE MOŽE ODUZETI NADU: Batak najavio OFANZIVU na Partizan!

Sprema se velika borba.

U nedelju je na programu poslednje kolo Superlige Srbije nakon kojeg ćemo i saznati ko je šampion domaćeg prvenstva. Konkurent za titulu, beogradski Partizan će odmeriti snage sa niškim Radničkim kojem će ova utakmica biti i veliko finale, ako je sudeći po rečima trenera Radoslava Bataka.

Batak je istakao da niko ne može da im oduzme nadu da će u meču protiv Partizana osvojiti bod koji im je potreban za osvajanje četvrtog mesta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na tabeli Superlige Srbije.

- Došli smo do ciljne ravnine i sada treba da napravimo završni korak u utakmici koja je za nas jedno veliko finale. Sami se pitamo, a to smo i želeli. Taj korak neće biti lak, najteži je mogući, ali nama nadu niko ne može da oduzme", rekao je Batak i dodao:

- Partizan je ove sezone bio prilično ubedljiv, retko je gubio bodove, ali da nije nemoguće ostati neporažen na njegovom stadionu pokazali su Proleter i Napredak.

Ukoliko izgubi od Partizana, Radnički će do Evrope moći ako TSC ne pobedi Vojvodinu i ako Voždovac u duelu sa Zvezdom ne osvoji sva tri boda.

- Moramo biti fokusirani, moramo da gledamo samo sebe i kako da uzmemo makar taj jedan bod. Rezultat iz Bačke Topole nas neće zanimati dok bude trajala utakmica. Dobro smo radili tokom ove sedmice, ekipa je spremna i motivisana, a od startera će nam nedostajati samo Savić - istakao je trener Nišlija.

Batak je takođe istakao da niški tim poštuje Partizan, koji se bori za titulu, ali da ne treba da se obazire na crno-bele i faktore sa strane.

- Znamo da će i oni biti pod pritiskom ako čuju da im rezultat sa Marakane ne ide na ruku. Oni su ispustili lepu prednost u ovom prvenstvu, ali nas to ne treba da interesuje. Mi treba da odradimo sve ono što je do nas, da se ne obaziremo na njih i faktore sa strane.Znamo koji smo put prevalili da bismo došli do ove situacije i daćemo sve od sebe da finiširamo na pravi način. Treba da igramo odgovorno, da tražimo šansu u tranziciji i mislim da nije nemoguće da ostvarimo zacrtani cilj - zaključio je Batak.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.