NIJE SAMO U ARENI: Evo gde se još može sa navijačima gledati meč Partizana i Reala! Prijatno iznenađenje

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Maj.2023, 10:15

NIJE SAMO U ARENI: Evo gde se još može sa navijačima gledati meč Partizana i Reala! Prijatno iznenađenje

Klub izlazi u susret.

Košarkaški klub Partizan rešio je da na Kalemegdanu svojim navijačima organizuje zajedničko gledanje utakmice četvrfinalne plej-of serije Evrolige,protiv Real Madrida, koja se igra u utorak od 18.30 u "Štark Areni".

Kako je predsednik kluba Ostoja MIjailović nedavno najavio Partizan je želeo nekako da izađe u susret svojim brojnim navijačima koji nisu bili te sreće >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da dođu do karata za koje vlada ogromno interesovanje.

Došlo se na ideju da se na Kalemegdanu namontirao veliki video bim ispred kojeg će navijači moći da se okupe i prate ovaj istorijski meč u dobroj atmosferi.

Arena, Kalemegdan, ceo Beograd, cela Srbija.... Sve je crno-belo!

NIS i #KKPartizan te zovu na crno-belo veče!

Nek' grmi sa svih strana! 🖤🤍 pic.twitter.com/282zMkuDcf

— KK Partizan Mozzart Bet (@PartizanBC) May 1, 2023

Za navijače će biti obezbeđen i dodatni sadržaj kako bi imali kompletan ugođaj, pa se očekuje kao što je i najavljeno besplatno piće i razni drugi propratni sadržaj.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.