NIJE MOGAO DA IZDRŽI: Dragović se oglasio posle derbija, žestoko pecnuo Partizan (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Apr.2021, 20:57

NIJE MOGAO DA IZDRŽI: Dragović se oglasio posle derbija, žestoko pecnuo Partizan (FOTO)

Jednom slikom napravio haos na društvenim mrežama.

Nova pobeda Crvene zvezde u derbiju izazvala je veliko oduševljenje među svima onima kojima su crveno-beli u srcu. Nije se dugo čekalo po završetku meča na Marakani, da se na nekoj od društvenih mreža oglasi Aleksandar Dragović, koji se poslednjih meseci sve glasnije pominje kao pojačanje crveno-belih. Neretko je i sam Dragović isticao koliko je velika i jaka njegova ljubav prema Zvezdi i da je nesporna njegova želja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za dolazak u Beograd.

Nedugo pošto je Novak Simović označio kraj meča i početak slavlja crveno-belih, Dragović je kratkom porukom na Instagramu podigao veliku prašinu.

Slika jednog detalja sa susreta večitih i kratka i jasna poruka:

- Hvala i laku noć.

Sigurno je samo jedno, ova poruka obradovaće sve zvezdaše dok se sasvim sigurno ni malo neće svideti pristalicama Partizana.

Pored ovih reči, Aleksandar je pohvalio igru Miloša Degeneka kratkim "Bravo".

Pogledajte i galeriju fotografija sa 164. večitog derbija:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.