NIJE DUGO ČEKAO: Bivši košarkaš Partizana pronašao novi klub (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Apr.2017, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIJE DUGO ČEKAO: Bivši košarkaš Partizana pronašao novi klub (FOTO)

Navijači su ga gotivili.

Darel Vilijams je prošle sezone za kratko vreme ostavio solidan utisak u Partizanu gde je imao mnogo bolji učinak nego, primera radi Frenk Robinson, koji je nedavno dobio otkaz. Posle nedavne vesti da je Darel Vilijams dobio otkaz u Hapoelu iz Tel Aviva deo navijača Partizana se ponadao da bi snažni krilni centar mogao da se vrati u Humsku, ali to se ipak nije desilo.

Darrell Williams inks with Bnei Herzliya >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << https://t.co/rjD0wuqJOA

— Sportando (@Sportando) 24. април 2017.

Bivši košarkaš Partizana odlučio je da ne menja ligu i državu posle otkaza u klubu iz Tel Aviva, nastupaće do kraja sezone za Bnej Hercliju, klub koji trenutno zauzima četvrtu poziciju u šampionatu Izraela sa 16 pobeda i 12 poraza. Vilijams ima 27 godina, visok je 203 cm, a pre Partizana bio je član nemačkog Pepinstera.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.