Izvor: HotSport.rs, 15.Dec.2016, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEZGODNO: Marka Nikolića je iznerviralo pitanje o odlasku Leonarda, a otkrio je ko sigurno ide (VIDEO)

Partizan je protiv Spartaka nastavio niz od 17 utakmica bez poraza čime je uspeo da održi korak za liderom Crvenom zvezdom, ali je voditeljku TV Arena sport zanimao prelazni rok.

Tačnije, pitanje koje muči sve Grobare, a vezano je za ostanak Leonarda da Silve Souze u Humskoj do kraja sezone. Tačnije, da li će on ove zime napustiti crno-bele.
– Ne, nije, ne znam odakle vam takve informacije. Sad je neko takvo vreme da se svi bave svime. Prelazni rok >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << nije ni blizu, ja shvatam da portali moraju da imaju vest, ali mi smo pre pet minuta završili takmičenje, a prelazni rok tek treba da dođe – rekao je Marko Nikolić.
Ipak, Partizan sigurno ostaje bez jednog iskusnog igrača i to u zadnjoj liniji tima – reč je o Gregoru Balažicu. Marko Nikolić je istakao da zna potencijlna imena koja bi mogla da zamene Slovenca.
– Imam ja svoje želje, ali ne volim da govorim javno o tome. Trebaće nam centralni bek sigurno, ali sve će zavisiti od odlazaka – zaključio je Marko Nikolić.
(Izvor: YouTube/Volim Sport TV)
The post NEZGODNO: Marka Nikolića je iznerviralo pitanje o odlasku Leonarda, a otkrio je ko sigurno ide (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

NIKAD JAČI: Fudbaler Partizana jednom rečenicom OBJASNIO neke stvari (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Dec.2016, 13:47

Slika osvanula na društvenim mrežama...Partizan ove polusezone nije uspeo da zauzme prvo mesto u Super ligi ali su crno-beli momci dali sve od sebe, kako bi obradovali navijače ali i klub...POČEO PRELAZNI ROK: Partizan već ostao bez OVOG igrača (FOTO)..Izabranici Marka Nikolića pružali su maksimum...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.