NEPOSREDNO PRED DERBI: Reprezentativac stigao u Humsku (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2024, 09:52

NEPOSREDNO PRED DERBI: Reprezentativac stigao u Humsku (FOTO)

Može da pokriva dve pozicije.

Ganjanin Farihan Inusa došao je na probu u Partizan i pokušaće u narednim danima da se dokaže treneru Igoru Duljaju i stručnom štabu.

On je ponikao u lokalnom klubu VIM Sporting, igra kao zadnji vezni, a po potrebi i na poziciji štopera i važi za jednog od talentovanijih u svojoj državi.

Prema skautima, radi se o momku koji je veoma agresivan, pored >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << toga je visok za jednog zadnjeg veznog.

Navodno ima visok procenat dobrih pasova, veoma preciznih, a mana mu je loš dribling.

Farihan Inusah

D. O. B : 26th April 2005

Club: VIM Sporting Club

Position: DM/CB

Foot: Right

Height: 1.88m

Nationality: 🇬🇭

Farihan is a a towering presence in midfield at 1.88meters. He embodies the perfect blend of aggression, precision, and energy as a DM. Farihan’s imposing… pic.twitter.com/8EzJifYHU9

— Vinyl Tong (@Vinyl_Tong) October 11, 2023

Partizan u subotu igra večiti derbi protiv Crvene zvezde na stadionu Rajko Mitić, a i ukoliko se Inusa dokaže malo je verovatno da će biti u protokolu.

Crno-belima bi pojačanje na poziciji štopera bilo preko potrebno naročito nakon povrede kapitena Svetozara Markovića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NEOČEKIVANO POJAČANJE ZA CRNO-BELE: Reprezentativac Gane želi da se nametne Duljaju! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 04.Mar.2024

Inusa gra na poziciji zadnjeg veznog Mladi fudbaler Farihan Inusa, koji ima samo 18 godina i koji je član omladinske reprezentacije Gane, stigao je u Beograd gde će u narednim danima pokušati da se pokaže treneru Igoru Duljaju i stručnom štabu Partizana. Inusa je ponikao u lokalnom klubu VIM Sporting,...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.