NEMA VIŠE IZGOVORA: Obradović otkrio šta mora da se promeni posle poraza od Zvezde

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jan.2024, 19:40

NEMA VIŠE IZGOVORA: Obradović otkrio šta mora da se promeni posle poraza od Zvezde

Partizan dočekuje Krku u ABA ligi.

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je pred meč 15. kola ABA lige protiv Krke da njegova ekipa posle loše utakmice protiv Zvezde u Evroligi mora da pokaže želju.

- U ritmu smo igranja utakmica non-stop, praktično nemamo vremena za trening. Imamo i dosta igrača koji imaju određene probleme. Ali to nema nikakve veze, moramo da imamo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << najbolji mogući pristup. Posle loše odigrane utakmice protiv Zvezde u Evroligi, potrebno je da probamo da nađemo način kako bi pokazali pre svega ogromnu želju koja mora biti prisutna u svakoj utakmici - rekao je Obradović.

Bek crno-belih Danilo Anđušić ističe da je utakmica protiv Krke veoma važna.

- Bitna utakmica za nas da se vratimo na pobednički kolosek. Sigurno Krka neće doći sa belom zastavom ovde, ostvarili su nekoliko jako bitnih pobeda što im mnogo znači za pomeranje na tabeli iz zone ispadanja. Igraju bolje nego na početku sezone. Verujem da ćemo uz našu dobru igru doći do pobede, što je najvažnija stvar - istakao je Anđušić.

Utakmica se igra u subotu od 19 časova u Areni, a ulaz za sve posetioce će biti besplatan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.