Izvor: HotSport.rs, 26.Apr.2016, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEMA TIH PARA: Partizan ni po koju cenu ne želi da ostane bez bisera

Bez obzira na nešto lošiju finansijsku situaciju u klubu čelnici Partizana nemaju nameru da prodaju svoje najbolje fudbalere ili igrače od kojih bi u budućnosti mogla mnogo da očekuje.

Jedan od takvih je i 16-godišnji Dušan Vlahović za kojeg navodno već postoji interesovanje pojedinih evropskih klubova među kojima je i londonski Arsenal.
Međutim, sportski direktor kluba Ivica Iliev kaže da ne postoje pare za koje bi >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Partizan sada prodao talentovanog napadača, najmlađeg prvotimca u istoriji kluba.
PREDRAG ĐORĐEVIĆ: Živković u Zvezdi? Da sačekamo ponudu!
– Ne, nema cenu, to je jedina istina. Vlahović je mlad momak, koji je tek zagazio u profesionalne vode i igrama u kontinuitetu prvo treba da izbori minutažu i vremenom “sazida” cenu na tržištu. Fudbal je veliki biznis i nikada ne znate da li neko može da “odreši kesu” u prelaznom roku i ostavi vas bez daha. Ipak, niko nije rekao da će Dušan biti prodat, to je igrač koji je budućnost Partizana i od njega mnogo oèekujemo, rekao je Iliev u izjavi za Sport.
Pored Arsenala najviše interesovanja za Vlahovića za sada pokazuje Anderleht, a ranije su se spominjali i Mančester Siti i Juventus.
PARTIZAN GRMI ZBOG SUĐENJA: Bio je isti penal kao protiv Srbije na Mondijalu u Južnoj Africi (VIDEO)
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.