NE KRIJE SUZE POSLE OSVOJENOG TROFEJA: Ima li mesta za njega u timu Srbije na Mundobasketu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jun.2023, 23:06

NE KRIJE SUZE POSLE OSVOJENOG TROFEJA: Ima li mesta za njega u timu Srbije na Mundobasketu (VIDEO)

Partizan je posle decenije uspeo da dođe do trofeja u regionalnom takmičenju.

Košarkaši Partizan su slavili protiv Zvezde u fenomenalnoj atmoferi u beogradskoj Areni i tako sa 3:2 u ukupnom rezultati su se posle decenije posta domogli trofeja u ABA ligi.

Najbolji igrač u odlučujućem meču je bio Kevin Panter koji nije krio suze po završetku meča.

Објава коју дели >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Grobarka (@ima1tim)

Pokazao je da je pravi lider tima i za trazliku od mnogih igrača koji su sudelovali u ovom finalu nije uradio niti jednu lošu stvar i nije uopšte učestvovao u raspiravanju mržnje koja je bila preovladajuće osećanje tokom ove serije.

Pošto ima srpsko državljanstvo mnogi se pitaju da li bi možda mogao da zaigra za nacionalni tim Srbije. To se verovatno neće dogoditi, ali ako bi se kojim slučajem desilo verovatno bi Panter bio jedini koji to zaslužuje.
Pogledaj vesti o: Beogradska Arena

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.