Izvor: HotSport.rs, 11.Feb.2016, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE GUBI NADU: Izračunao kako Partizan može do titule

Da nada poslednja umire potvrdio je i prvotimac Partizana koji i dalje veruje da njegovi saigrači i on mogu do titule prvaka Srbije.

Desni bek Partizana Ivan Bandalovski, uprkos 26 bodova zaostatka za Crvenom zvezdom, ima jasnu računicu prema kojoj bi crno-beli mogli do odbrane trofeja.
– Prvi cilj jeste da svima dokažemo da smo dovoljno kvalitetni za dres Partizana, a drugi je da pobedimo svaki meč >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << do kraja, kao i dva “večita derbija” i da osvojimo Kup. Bodovi se dele, igramo dva meča sa Zvezdom, neću da kažem da su nam šanse velike, ali ako pobedimo sve utakmice, čekaćemo da oni pogreše, kaže Bandalovski u izjavi za Novosti.
Bugarin je objasnio i situaciju oko eventualnog treansfera odnosno želje da ove zime napusti klub.
Nikada nisam tražio da napustim Partizan, već da bih prihvatio ponudu, pod uslovom da je dobra i za klub i za mene. Dva puta se spominjao moj odlazak, ali sam oba puta ostajao, a čim je tako znači da sam srećan u klubu. Prihvatio bih ponudu za novi ugovor, jer želim da ostanem. Odgovara mi atmosfera, mentalitet, prijem kod navijača…
Crno-bele bi ovih dana mogao da napusti još jedan igrač, ali verovatno neće otići daleko.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.