NATHO PARTIZANOV: Crno-beli dobili kapitalno pojačanje

Izvor: Večernje novosti, 19.Avg.2019, 11:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NATHO PARTIZANOV: Crno-beli dobili kapitalno pojačanje

Iskusni fudbaler koji je tokom karijere igrao za Hapoel iz Tel Aviva, Rubin, PAOK, CSKA i Olimpijakos stigao je u Beograd i posle lekarskih pregleda će staviti potpis na trogodišnji ugovor IZRAELSKI vezista Bibras Natho (31) novi je fudbaler Partizana. Iskusni fudbaler koji je tokom karijere igrao za Hapoel iz Tel Aviva, Rubin, PAOK, CSKA i Olimpijakos stigao je u Beograd i posle lekarskih pregleda će staviti potpis na trogodišnji ugovor!PROČITAJTE JOŠ: >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << PARTIZAN SE DOGOVORIO SA RIMSKIM KLUBOM: Pavlović u Laciju za 5.5 miliona evra!Nekadašnji saigrač Zorana Tošića iz CSKA je najsvetlije trenutke karijere doživeo upravo u moskovskom klubu čiji je dres nosio pune četiri godine. Natho je za reprezentaciju Izraela odigrao 60 utakmica i u Partizan je stigao kao slobodan igrač.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Natho je Partizanov za 1.800.000 evra!

Izvor: MozzartSport.com, 19.Avg.2019

Još samo nije i zvanično stavljen potpis, ali saradnja je dogovorena i Bibras Natho može da se smatra novim igračem Partizana. Iskusni izraelski vezista je jutros doputovao u Beograd i odmah se uputio na stadion u Humskoj gde su obavljeni završni pregovori. Izarealac će sa Partizanom potpisati...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.