NAŠ JE ZEK BOLJI OD BUFONA: Grobari poludeli zbog intervencije Ledeja u stilu najboljih golmana (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2024, 23:46

NAŠ JE ZEK BOLJI OD BUFONA: Grobari poludeli zbog intervencije Ledeja u stilu najboljih golmana (VIDEO)

Neverovatan potez u ključnim trenucima.

Košarkaši Partizana savladali su ekipu Cedevita Olimpije u 21. kolu ABA lige, rezultatom 110:102 (42:24, 28:33, 17:20, 23:25).

Poslednjih par minuta meča nije prošlo bez drame i igrači crno-beli su morali da se bore ne bi li sačuvali vođstvo do kraja.

Prednjačio je naravno Zek Ledej, najborbeniji član tima, a o njegovoj golmanskoj intervenciji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << navijači ne prestaju da pričaju ni posle utakmice.

U jednom od ključnih napada Cedevite, kada je lopta izvedena sa strane, Ledej se bacio i jednom rukom presekao pas, pa izborio mrtvu loptu.

Naš je Zek bolji od Bufona #kkp pic.twitter.com/Ah3owsUHmv

— Glengeri kontakti (@FuckinDeadbeat) March 3, 2024

Neverovatno hrabra i kvalitetna intervencija, stvarno bi mu i Đanluiđi Bufon skinuo kapu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.