NAJTUŽNIJA KOREOGRAFIJA IKADA: Evo šta spremaju navijači Partizana večeras u Areni (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Maj.2023, 10:39

NAJTUŽNIJA KOREOGRAFIJA IKADA: Evo šta spremaju navijači Partizana večeras u Areni (FOTO)

Meč počinje minutom ćutanja.

Košarkaši Partizan večeras igra protiv Real Madrida četvrti meč plej-ofa Evrolige i ukoliko trijumfuju obezbediće plasman u polufinale elitnog evropskog košarkaškog takmičenja.

Crno-beli vode sa 2:1 u seriji i još jedna pobeda deli ih od plasman na fajnal-for koji se od 19. do 21. maja odražava u Kaunasu.

Arena će i večeras biti dupke puna, ali neće >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << biti muzike i navijačkog huka sa tribina, dok će meč početi minutom ćutanja. Srbija je šoku zbog tragedije i nezapaćenog masakra u kojem je učenik sedmog razreda Kosta K. ubio osam učenika i čuvara Osnovne Škole "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, a ranije još šestoro dece i nastavnicu,

 Umesto toga "Grobari" će imati jednu od najtužnijih koreografija u istoriji sporta.

Објава коју дели romantizam trash (@romantizam_trash)

Na društvenim mrežama procureo je plan navijača, a stranica "Treš Romantizma", apeluje na sve koji to mogu i žele da pre dolaska u Beogradsku arenu kupe po jedan cvet.

Cveće će biti spušteno na teren pre utakmice kao simbol odavanja počasti nastradalima u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.