NAJNOVIJE INFORMACIJE: Navijači Partizana za tri dana sakupili skoro 800 hiljada evra!

Izvor: HotSport.rs, 22.Apr.2023, 13:16

NAJNOVIJE INFORMACIJE: Navijači Partizana za tri dana sakupili skoro 800 hiljada evra!

Objavio klub! U toku je donatorska akcija ‘Jedan Partizan imamo’ koju je pokrenuo KK Partizan Mozzart Bet na inicijativu navijača, a sve u cilju otplate poreskog duga. Kako su crno-beli objavili, zaključno sa 21. aprilom sakupljeno je 88.317.055 dinata što je oko 750 hiljada evra. – Za svega 72 sata, registrovano je više od 9.000 ... Read more
The post NAJNOVIJE INFORMACIJE: Navijači Partizana za tri dana sakupili skoro 800 hiljada evra! appeared first on Sportske vesti - HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

KK Partizan: Za tri dana prikupljeno 88.317.055 dinara donacije

Izvor: Danas, 22.Apr.2023

Košarkaški klub Partizan saopštio je danas da je u donatorskoj akciji "Jedan Partizan imamo", koju je klub iz Humske poreknuo na inicijativu navijača a u cilju otplate dela poreskog duga, za tri dana prikupljeno 88.317.055 dinara.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.