NAJBRŽI GOL U ISTORIJI SUPERLIGE: Đurđević u 10. sekundi zatresao mrežu Čukaričkog! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 11.Dec.2016, 17:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJBRŽI GOL U ISTORIJI SUPERLIGE: Đurđević u 10. sekundi zatresao mrežu Čukaričkog! (VIDEO)

Fudbaler Partizana Uroš Đurđević postavio je novi rekord Superlige postigavši gol u 10. sekundi utakmice protiv Čukaričkog.

Mladi reprezentativac Srbije iskoristio je uspavani start utakmice u taboru Čukaričkog, jedan pas iza leđa odbrane bio je dovoljan za munjevitu reakciju i vođstvo od 1:0. Prethodno je za Čukarički 2013. rekord od 17 sekundi postavio Nikola Stojiljković, a poslednji je držao Borko Veselinović dok je igrao za Javor 2014. Protiv Radničkog u Nišu (1:1), gol je pau 11. sekundi.



(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) GOL IZ SVLAČIONICE: Fudbaler Partizana postigao najbrži gol u istoriji Superlige

Izvor: Kurir, 11.Dec.2016

...Đurđević je na utakmici protiv Čukaričkog postigao gol posle samo 10 sekundi igre..Partizan, koji je bio gost na Banovom brdu, je krenuo sa centra, Jevtović je uposlio Vulićevića, a ovaj ubacio u prazan prostor Đurđević je iskoristio nepažnju domaće odbrane i matirao golmana Čukaričkog...

Nastavak na Kurir...

SAD I ZVANIČNO - Đurđević je rekorder Superlige! (video)

Izvor: Sportske.net, 11.Dec.2016

Uroš Đurđević ili Borko Veselinović? Sada je i ta dilema rešena, aktuelni napadač Partizana ušao je u istoriju Superlige kao strelac najbržeg gola na jednoj utakmici...Bukvalno od trenutka kada se zatresla mreža Čukaričkog u današnjem derbiju 20. kola Superlige, gledaoci koji prate ovu utakmicu...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.