NAJBOLJE DA NE PRAVIMO KORNERE: Duljaj otvoreno o Partizanovim problemima

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2023, 19:07

NAJBOLJE DA NE PRAVIMO KORNERE: Duljaj otvoreno o Partizanovim problemima

Strateg crno-belih direktan.

Trener Partizana Igor Duljaj bio je realan posle poraza oi češkog Bohemijansa 2:0 u prijateljskoj utakmici odigranoj na pripremama u slovenačkom Pohorju.

- Stisli su nas na početku. Imali su šest kornera u prvih osam minuta. Međutim, to su normalne stvari za ovaj deo priprema. Bilo je nekoliko stvari koje nisu bile dobre. Oni su fizički dominantniji timod nas. Najbolje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je da ne pravimo kornere, jer nam prekidi prave problem – iskren je Duljaj.

Šansu su dobili i mladi igrači, kao i novajlije Frenk Kanute i Nemanja Nikolić.

- Kanute je imao jedan-dva treninga, nisam hteo da ima veliku minutažu i igra 45 minuta. Vidi se da je odličan igrač i da će biti veliko pojačanje. Nikolić je svaku loptu zadržao,biće nam od velike koristi – jasan je Duljaj.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Duljaj: Teška utakmica

Izvor: B92, 06.Jul.2023

Trener fudbalera Partizana Igor Duljaj rekao je posle poraza od češkog Bohemijansa (0:2) u pripremnom meču u Sloveniji da je utakmica bila teška...Fudbaleri Partizana poraženi su od ekipe Bohemijansa sa 2:0 u drugoj utakmici na pripremam u Sloveniji...Partizan je utakmicu počeo u sastavu: Jovanović,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.