Duljaj: Teška utakmica

Izvor: B92, 06.Jul.2023, 20:46

Duljaj: Teška utakmica

Trener fudbalera Partizana Igor Duljaj rekao je posle poraza od češkog Bohemijansa (0:2) u pripremnom meču u Sloveniji da je utakmica bila teška.

Fudbaleri Partizana poraženi su od ekipe Bohemijansa sa 2:0 u drugoj utakmici na pripremam u Sloveniji.

Partizan je utakmicu počeo u sastavu: Jovanović, Živković, Ilić, Marković, Antić, Belić, Menig, Natho, Pantić, Trifunović, Baždar.

"Teška >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << utakmica za nas, posebno na fizičkom planu. Oni su odigrali već tri utakmice u ovom delu priprema. Bili su agresivniji i brži. To je normalno za ovaj deo priprema. Radimo jako i ne brinem se, biće to sve dobro. Brinu me neke druge stvari, a to je da neki put zaboravio ono što radimo na treninzima, pa se malo zanesemo i radimo nešto što ne bi trebalo, ali to ćemo ispravljati u hodu. Bilo je nedopustivo u prvih 5, 6 minuta da su imali 5,6 kornera, gde su oni fizički dominantni, jači od nas", rekao je Duljaj.

Problemi sa branjenjem prekida su postojali tokom cele utakmice.



"Loše smo stajali, ali radićemo na tome. Neće biti problema", optimističan je Duljaj. Nemanja Nikolić i Frank Kanute su danas debitovali za Partizan. "Kolega sa druge strane je pohvalio Kanutea, rekao da će biti veliko pojačanje, zna odakle je došao. A što se tiče Nikolića, videli ste da je praktično svaku loptu zadržao, nije izgubio nijednu. Biće nam od velike pomoći i koristi. Mladi igrači su bili malo nervozni, ali oni moraju da nastave da rade, ovo je iskustvo za njih da vide na kom se nivou nalaze", dodao je Duljaj. Ne krije Dulljaj da su Partizanu neophodna pojačanja na određenim pozicijama. "To je tema o kojoj pričamo već duže vreme, klub radi na tome. Imam neke svoje želje koji su to igrači i nadam se da će doći do realizacije. Ako me pitate koji su to igrači i koje pozicije, to vam u ovom trenutku ne mogu reći",
zaključio je Duljaj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.