Izvor: Blic, 22.Maj.2021, 07:59

NAGRAĐIVANI MLADI RUKOMETAŠ UHAPŠEN USRED TRENINGA: U RK Partizan šok nakon hapšenja igrača osumnjičenog da je član KLANA VELJE NEVOLJE: "Bio je pasionirani navijač"

Beograđanin Vojislav Đorđević (19), koji je uhapšen u četvrtak popodne dok je bio na treningu rukometnog kluba Partizan, zbog sumnje da je pripadnik klana Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja i Marka Miljkovića Mareta, dugogodišnji je član kluba i više puta nagrađivani golman.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OTKRIVEN NOVI ŠTEK VELJE NEVOLJE U blindiranom stanu na Novom Beogradu deset miliona dolara u bitkoinima i oko 100.000 evra u kešu

Izvor: Blic, 22.Maj.2021

Policija je prošle nedelje na Novom Beogradu otkrila novi 'štek' stan klana Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja, u kome je pronađena kompjuterska oprema i fleš-memorije (USB) sa čak deset miliona dolara u bitkoinima! Takođe, u ovom stanu je nađeno i oko 100.000 evra u kešu!

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.