MUNJEVITA AKCIJA POLICIJE: Uhapšeno još šest članova Veljinog klana, zaplenjeni oružje, narkotici i novac (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Maj.2021, 08:50

MUNJEVITA AKCIJA POLICIJE: Uhapšeno još šest članova Veljinog klana, zaplenjeni oružje, narkotici i novac (FOTO/VIDEO)

MUP ističe da se borba protiv mafije naređena od predsednika Aleksandra Vučića nastavlja, kako je juče i najavio ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

 Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije saopštilo je jutros da je uhapšeno još šest pripadnika organizovane kriminalne grupe čije su vođe, kako se sumnja, Veljko Belivuk i Marko Miljković.

Kako je navedeno, uhapšeni su S. M. (1981), A. D. (1997), M. L. S. (2000), M. S. (1999), V. Ð. (2002) i A. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << S. (1999), zbog postojanja osnova sumnje da su kao članovi organizovane kriminalne grupe izvršili krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela i otmica.

Oni su uhapšeni u koordiniranoj akciji pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, Policijske uprave za grad Beograd, Bezbednosno-informativne agencije i Tužilaštva za organizovani kriminal.

U saopštenju se navodi da su u pretresu stanova osumnjičenih zaplenjeni dva pištolja, vazdušna puška, oko 600 metaka, manja količina narkotika, kao i više mobilnih telefona, kompjuteri i novac.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Tužilaštvu za organizovani kriminal.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DIMNE BOMBE, POVICI, NEKI NA PODU, NEKI MIRNO STAJALI Ovako je izgledalo hapšenje članova klana Velje Nevolje (FOTO/VIDEO)

Izvor: Blic, 21.Maj.2021

Još šest pripadnika organizovane kriminalne grupe čije su vođe, kako se sumnja, Veljko Belivuk zvani Velja Nevolja i Marko Miljković uhapšeno je jutros, a policija je objavila snimak velike akcije hapšenja.

Nastavak na Blic...

Mediji: Ovo je spisak danas uhapšenih

Izvor: B92, 21.Maj.2021

Beograd -- U akciji policije uhapšeno je još šest pripadnika organizovane kriminalne grupe čije su vođe, kako se sumnja, Veljko Belivuk i Marko Miljković...Kako prenose mediji u današnjoj akciji su uhapšeni Aleksa S., Slobodan M., Aleksa D., Vojislav Đ., Miloš S. L., Mijat S, a pretresom njihovih...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.