Mediji: Ovo je spisak danas uhapšenih

U akciji policije uhapšeno je još šest pripadnika organizovane kriminalne grupe čije su vođe, kako se sumnja, Veljko Belivuk i Marko Miljković.

Izvor: Blic, Novosti

Petak, 21.05.2021.

10:31

Mediji: Ovo je spisak danas uhapšenih
Screenshot/TV Prva/Ilustracija

Kako prenose mediji u današnjoj akciji su uhapšeni Aleksa S., Slobodan M., Aleksa D., Vojislav Đ., Miloš S. L., Mijat S, a pretresom njihovih stanova zaplenjeni su dva pištolja, vazdušna puška, oko 600 metaka, manja količina narkotika, kao i više mobilnih telefona, kompjuteri i novac.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Tužilaštvu za organizovani kriminal, prenele su Večernje novosti i "Blic".

Pripadnici klana uhapšeni su u velikoj policijskoj akciji koja se odigrala na više lokacija u Beogradu. Jedan od uhapšenih uhapšen je u dvorani Rukomet kluba Partizan dok je na sebi imao majicu ovog kluba.

Žandarmerija i pripadnici UKP utrčali su u salu, oborili ga na zemlju i stavili mu lisice na ruke.

Jedan od uhapšenih mlađih pripadnika klana uhapšen je u stanu, a kako se vidi na snimku hapšenja koji je objavila policija u spavaćoj sobi, preko celog zida, ima ispisanu navijačku pesmu.

Ostali pripadnici grupe uhapšeni su u svojim stanovima, mnogi u donjem vešu, očigledno nisi očekivali upad policije. Jedan od njih pokušao je da pobegne preko terase, ali je na njoj sustignut i savladan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: