Novi udar policije na Belivukovu grupu - hapšenja od ranog jutra VIDEO/FOTO

Izvor: B92, 21.Maj.2021, 08:02

Novi udar policije na Belivukovu grupu - hapšenja od ranog jutra VIDEO/FOTO

Beograd -- Borba protiv mafije naređena od predsednika Aleksandra Vučića se nastavlja, a kako je najavio ministar Aleksandar Vulin, uhapšeno je još šest osoba.

Kako stoji u saopštenju policije, sumnja se da su uhapšeni članovi organizovane kriminalne grupe čije su vođe, kako se navodi, Veljko Belivuk i Marko Miljković.

U koordiniranoj akciji pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, Policijske uprave za >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << grad Beograd, Bezbednosno-informativne agencije i Tužilaštva za organizovani kriminal, uhapšeni su S. M. (40), A. D. (24), M. L. S. (21), M. S. (22), V. Đ. (19) i A. S. (22) zbog postojanja osnova sumnje da su kao članovi organizovane kriminalne grupe izvršili krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela i otmica.

Pretresom stanova osumnjičenih zaplenjeni su dva pištolja, vazdušna puška, oko 600 metaka, manja količina narkotika, kao i više mobilnih telefona, kompjuteri i novac.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Tužilaštvu za organizovani kriminal.

Podsetimo, Veljko Belivuk, poznatiji kao Velja Nevolja, uhapšen je na Rudniku u velikoj akciji policije i Bezbednosno-informativne agencije 4. februara rano ujutru.

Uhapšen je i njegov najbliži saradnik Marko Miljković i još 14 članova kriminalne grupe koju je predvodio Belivuk.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Uhapšeno još šest članova Belivukove kriminalne grupe

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Maj.2021

Borba protiv mafije naređena od predsednika Aleksandra Vučića se nastavlja, a kako je juče i najavio ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin, uhapšeno je još šest pripadnika organizovane kriminalne grupe čije su vođe, kako se sumnja, Veljko Belivuk i Marko Miljković...U koordiniranoj...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.