Izvor: HotSport.rs, 25.Apr.2017, 20:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NADMUDRIVANJE: Bjelica ‘razgrnuo’ Majsotrovića, pa je usledio odgovor igrača Partizana (VIDEO)

Veoma lepa i napadačka košarka se igra u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’.
U drugoj rundi Superlige igraju Crvena zvezda i Partizan.
Nakon dosta boljeg starta i serije 12:0 domaćina je Partizan uspeo da se vrati u meč prvenstveno preko Uroša Lukovića, a potom i nakon još par dobrih akcija za produžetak serije.
Akteri >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << jednog duela jesu Milko Bjelica i Đorđe Majstorović. Iskusni košarkaš Zvezde je prvo u reketu gostiju lako izašao na kraj sa nekadašnjim igračem Metalca i silovito zakucao, a već u narednom napadu je usledio odgovor Majstorovića.
On je sačekao trenutak u kojem mu je Ratkovica odlično dodao loptu i poentirao pored Bjelice koji nije mogao da stigne i odbrani pokušaj Đorđa Majstorovića.

(Izvor: YouTube/AM Video7S)
The post NADMUDRIVANJE: Bjelica ‘razgrnuo’ Majsotrovića, pa je usledio odgovor igrača Partizana (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Košarka

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.