NA VELIKOM ISPITU: Partizan bez tri vrlo važna igrača protiv Vojvodine, zamene su spremne!

Izvor: HotSport.rs, 22.Apr.2017, 10:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NA VELIKOM ISPITU: Partizan bez tri vrlo važna igrača protiv Vojvodine, zamene su spremne!

Poznate su novajlije u veznom redu za Vojvodinu, a prvi put u Humskoj će nastupiti Libijac Muhamed El Munir.

Derbi kola je Humskoj, a u goste Partizanu stiže Vojvodina, koju je sinoć napustio, posle samo dve nedelje, trener Aleksandar Veselinović.
Trener domaćina Marko Nikolić ima problema sa veznim redom i suspendovanim nosiocima igre u tom delu, Evertonom Luizom i Markom Jevtovićem, a blizu je odluke da kažnjene veziste >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << zamene Nebojša Kosović i Petar Đuričković.
Dvojica novajlija u veznom redu neće promeniti sistem igre sa dva klasična napadača, što se pokazalo kao pun pogodak u prethodnim utakmicama.
FOTO: STARSPORT

Takođe, povređenog Nemanju Miletića trebalo bi da zameni Muhamed El Munir. Libijcu će to biti prvi nastup u najboljem sastavu Partizana na domaćem terenu. Debi je upisao nedavno na gostovanju u Novom Pazaru.
The post NA VELIKOM ISPITU: Partizan bez tri vrlo važna igrača protiv Vojvodine, zamene su spremne! appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.