Izvor: HotSport.rs, 01.Jan.2016, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NA UVCE: Božinovu prija istočnjački zvuk, evo kako je Bugarin dočekao Novu godinu (VIDEO)

Bugarski internacionalci koji trenutno nastupaju u Partizanu, Ivan Bandalovski i Valeri Božinov ne libe se da putem društvenih mreža javnost obaveštavaju o svojim aktivnostima.

Tako naravno i novogodišnja noć nije mogla da prođe, a da ne ostane ovekovečena, makar kada je u pitanju najbolji strelac Partizana.
Mutičari su Božinovu svirali na uvce, a koliko je Bugarin bio izdašan ostaće tajna jer se to na snimku ne vidi. Ono što se vidi je da mu baš prija ovaj istočnjački zvuk.


K?? ???? ? ????? 1…..VB86
A video posted by Valeri Bojinov Official (@valeribojinov86) on Jan 1, 2016 at 5:25am PST


Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

(VIDEO) MUZIKA NA UVCE: Evo kako je napadač Partizana ušao u 2016. godinu

Izvor: Kurir, 01.Jan.2016

Fudbaler Partizana Valeri Božinov nalazi se u Bugarskoj, gde se odmara i čeka početak priprema crno-belih za nastavak sezone...Napadač crno-belih je na Instagram profilu podelio i deo atmosfere sa dočeka 2016. godine, gde se može videti da je bio veoma raspoložen...Muzika je prišla do njegovog...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.