NA POMOLU RAT VEČITIH: Partizan krade Zvezdi već viđeno pojačanje (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Avg.2023, 11:24

NA POMOLU "RAT" VEČITIH: Partizan "krade" Zvezdi već viđeno pojačanje (FOTO)

Igrao je u NBA ligi.

Francuski košarkaš Frenk Ntilikina na radaru je beogradskog Partizana - saznaje Lekip.

Plejmejker se nedeljama ranije dovodio u vezu sa Crvenom zvezdom, ali je sada prema saznanju francuskog lista uz Partizan zainteresovan samo Asvel.

On je bio 8. pik na NBA draftu 2017. godine kada ga je Fil Džekson birao za >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Njujork Nikse. U najjačoj ligi sveta ukupno je odigrao 316 mečeva i prosečno je beležio 4,8 poena, 2,2 asistencije i 1,8 skokova po meču, a pored tima iz Njujorka nastupao je i za Dalas.

Selon nos informations, 𝑳𝑫𝑳𝑪 𝑨𝑺𝑽𝑬𝑳 a fait une offre au français Franck Ntilikina pour clôturer son mercato. L’acceptation de cette offre par le 🇫🇷 entraînerait le départ de Bost.

Le Partizan a également fait une offre pour notre frenchie.

📸 @lequipe #EuroLeague pic.twitter.com/hUUc7lyB2j

— EuroLeague France 🇫🇷 (@EuroLeagueFr) August 4, 2023

Francuz je visok 193 centimetra i po vokaciji je plejmejker, ali je u Americi često bio i na poziciji beka što mu nije strano.

Partizanu je upravo potreban igrač na toj poziciji pošto je klub napustio prvi plej - Dante Egzum.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Nikoleta Lozanova, bivša devojka Valerija Božinova
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.