NA PET KANALA: Evo koje televizije će prenositi Partizan i Vojvodinu

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Sep.2020, 08:42

NA PET KANALA: Evo koje televizije će prenositi Partizan i Vojvodinu

Evropski izazovi za srpske klubove.

Fudbaleri Partizana i Vojvodine u četvrtak igraju utakmice trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope. Mečeve iz Belgije moći će da prate i gledaoci širom Srbije.

Šarloa dočekuje Partrizan od 19 časova, a meč crno-belih prenosiće direktno TV Arena sport 1 i RTS 1.

Vojvodina će izaći na megdan Standardu od 20 sati, a ovaj duel moći će da se prati na Areni sport 2, RTS 2 i TV Vojvodina.

Vojvodina >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << će u slučaju prolaska u plej-ofu za LE igrati sa boljim iz duela Fehevar - Rems, dok će Partizan odmeriti snage sa Lehom koji je u 3. kolu pregazio Apolon sa 5:0.

Nema šta, ljubitelji fudbala u Sarbbiji će uživati...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Meč između Voše i Standarda na RTS-u i Areni, tekstualni prenos na 021.rs

Izvor: Radio 021, 24.Sep.2020

Fudbaleri Vojvodine odmeriće danas snage sa Standardom iz Liježa, u utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope...Ovo je Novosađanima prvi evropski meč ove sezone, jer kvalifikacije startuju upravo od trećeg kola. Prepreka da izbore plej-of biće im Standard, višestruki osvojač titule belgijskog...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.