Muta Nikolić pred Partizan: “Trijumf nam otvara vrata samog vrha“ (ponedeljak, 20.30h)

Izvor: KGsport.info, 26.Jan.2013, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muta Nikolić pred Partizan: “Trijumf nam otvara vrata samog vrha“ (ponedeljak, 20.30h)

Košarkaši Radničkog u ponedeljak 28. januara dočekuju aktuelnog šampiona Srbije, ekipu Partizana.
Kragujevački tim je trenutno na petoj poziciji na tabeli, sa skorom od 10 pobeda i 8 poraza, dok je klub iz Humske na trećem mestu regionalnog takmičenja sa učinkom od 12 dobijenih i 6 izgubjenih utakmica.
Miroslav Nikolić, stručnjak Kragujevčana želi da se njegova ekipa nadmeće sa crno-belima.
“Atraktivniji protivnik nije mogao da dođe. To je posebna >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << utakmica, u kojoj ćemo pokušati da se nadmećemo. Oni su veliki tim, odlično selektiran i još bolje vođen, koji je institucija sam po sebi.
Želimo da pobedimo, jer nam eventualni trijumf otvara vrata samog vrha, ali nam ništa manje neće biti značajan ni oni koji slede posle, protiv Budućnosti, Širokog, Krke… Razlika je što trijumf nad Partizanom, osim dva boda, donosi i one za prestiž“ rekao je Nikolić.
Trener gostujuće ekipe, Duško Vujošević najavljuje veliku borbu.
“Ova utakmica je značajna za oba kluba, Radnički je opasniji na domaćem terenu nego u gostima. Imaju sve atribute domaće ekipe, tri igrača koji dobro šutiraju trojke, ali i dosta lažnih četvorki i petica, koji se izvlače i šutiraju sa distance. Verujemo u svoj rad, borićemo se za svaku loptu i nećemo biti ekipa koja manje želi pobedu“ - kaže Vujošević.
Utakmica 19. kola ABA lige između Radničkog i Partizan mt:s-a počeće u 20,30 časova.
Izvor: zurnal
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.